Nieuwsbrief Color-Inc

Corona en prijzen

Beste klanten en vrienden,

Het begin van dit nieuwe jaar is voor mij een nieuwe start met wensen, ideeën en  uitdagingen. De passie voor mijn vak en de contacten die dit met zich meebrengt zijn  waardevoller dan ooit. Daar gaat ook 20 jaar vertrouwen in de zaak en in elkaar aan  vooraf. We zijn elkaar tot steun geweest, hebben moeilijke en hele mooie momenten  gedeeld. Na de eerste lockdown heb ik jullie enorme steun en dankbaarheid mogen  ervaren voor wat we doen.

Door de verlenging van de Corona maatregels moeten we de deuren sluiten t/m  9 februari. Iedereen wordt hierdoor nog langer op de proef gesteld. Wij hopen echt  dat jullie op ons willen wachten. Alle afspraken voor 10 februari komen ook bij deze te  vervallen. Vanaf maandag 25 januari zetten we onze online agenda open zodat jullie  dan weer afspraken kunnen inplannen.

Iedereen die ons in deze lockdown steunt dmv de loterij wordt voor 25 januari  gebeld om als eerste een afspraak in te plannen. De mensen die een afspraak hadden  staan, bellen we ook voor deze datum om de afspraak te verzetten.

Deze periode gebruiken we om onze kennis te verdiepen en onszelf te trainen en  te sporten zodat we jullie straks superfit en vol energie kunnen helpen. We zijn ook  aan de zaak aan het werk ipv erin. Zo hebben we ook een deskundige op zakelijk  gebied ingeschakeld. Wat blijkt...

We moeten met de prijzen stijgen!

Door het grote verschil in ervaringsjaren is er gekozen voor prijs differentiatie.

Dit houdt in dat je een toeslag van 10 euro betaald als je door Monique geknipt  wil worden. Als je geknipt en gekleurd wil worden bij Monique dan betaal je een  toeslag van 15.00 euro.

Bij Eline en Lisanne kun je natuurlijk ook een afspraak inplannen en bij hen telt  deze toeslag niet. Zij zijn ook zeker bekwaam en zij staan ook te popelen om jullie te  adviseren en te knippen en kleuren. Daar gaan jullie ook zeker blij van worden. Dus  bij hen kunnen jullie ook altijd terecht.

Houdt er rekening mee dat je als je een voorkeur hebt voor iemand je dat ook  duidelijk aangeeft. Online kun je dat extra aankruisen. Of een opmerking erbij  plaatsen.

Hopelijk is de nieuwsbrief duidelijk en snappen jullie de noodzaak voor deze  beslissing die we hebben moeten nemen.

Voor vragen, afspraken, verfpakketjes of lotjes voor onze loterij zijn wij  bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag tussen 9.00 uur en 11.00 uur. 040-2448902 www.color-inc.nl

Wij hopen dat jullie op ons kunnen wachten.

Blijf gezond en positief.

Liefs van Eline, Lisanne en Monique

Color-Inc